OM MIG OG MIN VISION

HVAD ER MIN MISSION?
I vores travle hverdag glemmer vi ofte at stoppe op, trække vejret og gøre plads til dybde og eventyr. Mit virke er at transformere denne travlhed til magi og at skabe ro i kaos. Jeg er modig, sprudlende og passioneret. Jeg mister aldrig overblikket og er en afsindig dygtig formidler.
Jeg er alkymist når det kommer til at leve et passioneret liv. Jeg brænder for at opleve, føle og forstå så meget af den menneskelige eksistens som muligt, og mit virke er netop at dele denne oplevelse og dette særlige rum med andre.
Jeg inspirerer andre til at gøre tingene på deres helt egen måde; at træde udenfor de faste normer og leve et liv fyldt med eventyr og dybde; rejser der stikker dybt i sjælen og et liv der bliver en legeplads for bevidstheden.

Dette er mit drive, og det driver alt hvad jeg beskæftiger mig med.
Jeg er en gammel sjæl og har på mine blot 33 år levet utrolig mange liv – her kan du læse om nogle af mine kompetencer:

HVAD ER JEG?
Jeg har en kandidatgrad i religionshistorie med speciale i Yoga & Sanskrit
Jeg har arbejdet med tantra & vilde gudinder i Nepal i 5 år
Jeg er adrealinjunkie og siger aldrig nej til hverken at springe ud fra et fly eller dykke med hajer
Jeg har studeret hinduisme og sanskrit på universiteter i både Varanasi, Aarhus og i Oxford
Jeg har boet i Indien, Nepal, England og Taiwan, og trives bedst når jeg skifter geografisk miljø ofte – derfor rejser jeg enormt meget og prioriterer en afveklsende hverdag uden 8-16 rutiner.
Jeg er spirituel og bruger meget tid på min egen praksis; jeg er særligt inspireret af hinduisme, shinto, buddhisme og kristendom, og jeg er faktisk døbt i den ortodokse koptiske kirke i Egypten.
Jeg er optaget af personlig udvikling, og har udover yogafilosofi nørdet alt fra psykoterapi, skyggearbejde, enneagrammet, ayurveda, Human Design og tarotkort, som alle er værktøjer jeg bruger i min navigation i verden. Min kærlighed til at arbejde med sig selv har ikke altid kun været ud af interesse, men også behov; jeg har det ikke altid nemt med mit eget hoved og mine følelser.
Jeg er RYC certificeret yogalærer og har dyrket yoga, åndedræt og meditation i 15 år. Lige for tiden, er jeg særligt optaget af kundaliyoga i den moderne fortolkning (yogi bhajan) som jeg ellers altid har syntes var lidt wacky.
Jeg elsker havet og finder ro i vand; jeg er både scubadykker og fridykker, og bliver aldrig træt af at finde nemo.


HVAD LAVER JEG:
Jeg er ejer af Devi Mahal – min egen platform hvor jeg underviser i yoga og filosofi på dansk – og nu også udbyder spirituelle rejser til Nepal med fokus på høj faglighed og fordybelse.
Jeg er rejse- og højskoleleder for Dansk Studiecenter
Jeg har mange projekter med Oxford Centre for Hindu Studies, som har været mit akademiske hjertehjem i 10 år. Jeg er managing director for vores Summer University Course, manager af vores Kathmandu Research Office, og underviser for dem online i forskellige emner.
Jeg arbejder for den danske folkekirke og er passioneret omkring den danske protestantiske tradition og vigtigheden af folkekirken i den moderne verden.